Giriş
(7)

Tasinabilir aku takviye cihazi oneri

kirlipam
Merhaba,60a akusu olan Benzinli bir arac icin su tasinabilir aku takviye cihazlarindan almak istiyorum ama degisik degisim.markalar var ve fiyatlari inanilmaz degisken.Var mi kullanan duyuruda? Ne onerirsiniz?
Merhaba,

60a akusu olan Benzinli bir arac icin su tasinabilir aku takviye cihazlarindan almak istiyorum ama degisik degisim.markalar var ve fiyatlari inanilmaz degisken.

Var mi kullanan duyuruda? Ne onerirsiniz?
0
kirlipam
(04.01.26)
Aha aradığım duyuru eşimin araç 2 defa akü yüzünden kaldı bende alacağım bundan takipteyim
0
basond
(04.01.26)
ben şundan almıştım, aldığım gibi de akü bağlantısını söküp bunla çalışıyor mu denedim. sorunsuz çalıştırdı. sonra aylarca kullanmamama rağmen seviyesini kontrol ettim, kendi kendine azalmamıştı da.

www.trendyol.com
0
shadowfollower
(04.01.26)
takviye derken, o an çalıştırsın diyeyse "jump starter" olarak çıkanların hepsi iş görmeli. (tekere hava basabilenleri var ben ondan almıştım. Yurtdışında aldım o yüzden marka vermiyorum)

Fakat takviyeden kasıt "doldursun" ise, aküyü söküp eve götürüp prize takabileceğiniz cihazlar var baya evde şarj ediyorsunuz. O ayrı bişey. Osram'ın falan vardı.
0
nhk ni youkosu
(04.01.26)
@nhk ni youkosu

jump starter ya. kaldı araba kapı önünde :)

@shadowfollower

sana güveniyorum ve sipariş veriyorum :)
0
🌸kirlipam
(04.01.26)
OSRAM BATTERYJumpstart 1000 aldım. markasını ilk kez duyduğum ürünlere güvenmek istemedim. 1.5 aydır filan da her gün kullanıyorum aküm tamamen bitik durumda, geçen benzinlikte durdum 3-5dk depo doldurduktan sonra bile marş basmadı öyle diyim :D sadece anlık stop edersem hemen denediğimde marş basabiliyor veya havanın biraz iyi olduğu günlerde öyle benzinlikte duraksama sonrası zorlansa da basıyor bi şekilde akü 2-3 saat durduktan sonra denediğimde led tavan lambasını bile yakamıyor :D çok çok kısa süre sonra marş basmıyorsam hep takviyeyle çalıştırmam gerekiyor, cihazdan memnunum rahat çalıştırıyor aracı.

tamamen bitik aküyle de çalışabilen modellerden, anlık peak 1000a verebiliyor 3 saniye süreyle 250a
5l benzinli 2l dizele kadar yeterli diyor.

üzerinde 4 ledli şarj göstergesi var 1.5 benzinli aracı 3 kez çalıştırdığımda 3 ışık kalmış oluyor.
0
konetsu
(05.01.26)
thetruenorthstrongandfree1 akü arızalıysa takviye akü değişiminin yerini tutmaz tabiki sağlam akü olacak önce. ama takviyenin bulunması kafa rahatlatır. bi gün gider tavan lambasını vs. açık unutursun döndüğünde araba çalışmaz mesela, veya havalar iyiyken çalışan akü aslında ömrünün sonundadır havaların soğuduğu bi gün çalışmaz, veya karda vs. sürmemeyi tercih edersin kışın araba yatar sonra çalışmaz gibi gibi... çok pahalı bişey değil sonuçta el altında durması iyidir.

aracı ben aylardır bu sorunlu aküyle kullanıyorum araçta sıkıntı yok, ekimde aracı aldım kasım ortalarına kadar günlük kullanırken çok sorun olmadı çalıştı genelde. 2 gün yattığında daha takviye yokken bir kez vurdurdum bir kez de devir işleri için şehir dışına gittim araçla gitmemiştim döndüğümde çalışmamıştı, havalar soğuyana kadar bunun haricinde idare etti. multimetreyle filan araç çalışırken, yol yapıp park ettikten sonra ve araba 15-16 saat yattıktan sonra vs. ölçüm yaptım 12.7v'da bıraktığım aküyü ertesi gün 11.7 mi ne görmüştüm küçük bi yük altında da voltaj ciddi düşüyordu, mesela sadece dörtlüleri yakmam 11.2-11.3v seviyelerine indiriyordu.

inci akü bayisinde istediğim akü yoktu, siparişler de 5 ocakta açılacak dedi ondan idare ettim bu şekilde. takviye olmasa mecbur ne bulsam alacaktım. elinde aracıma uyumlu sadece 45ah vardı, 55ah sipariş vereceğim bugün arayıp. takviye cihazıyla çalıştırma imkanım olması beni küçük veya eski akü alma mecburiyetinden kurtarmış oldu istediğim ürünü bekleme şansı sağladı.
0
konetsu
(05.01.26)
Bu cihazlar çok faydalı gibi görünse de, 8000 tl para verip, bir kez bile kullanmadan geçen 3-4 sene sonrası bataryası öldüğü için çöpe atmak gayet yüksek bir ihtimal. Yine de alacaksanız cihaz özelliklerini dikkatli kontrol edin. Jumpstarter algısı yaratacak şekilde başlık atılıp aslında şarj cihazı olan bir çok ürün var.
0
mikro patlama
(05.01.26)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.