Tavsiye eder misiniz?Yabancı dilde okuyorsanız da olur. Bir süredir okumak için bir şeyler seçmekte sıkıntı yaşıyorum.
Tavsiye eder misiniz? Yabancı dilde okuyorsanız da olur. Bir süredir okumak için bir şeyler seçmekte sıkıntı yaşıyorum.
0
alice in potatoland (5 saat)
benim grubm var ne okuyacağımızı onlar seçiyor. her ay 1 taneyi ıkına ıkına okuyorum. toplantımız yaklaşırken bir telaş düşüyor içime aman bitireyim diye. sen de böyle mecburiyetler koşabilirsin.
-2
Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
(5 saat)
Yüzyıllık Yalnızlık, yarım bıraktım ama tasvirler güzeldi, devam edeceğim, şu an Gogol, Palto okuyorum ama o da yarım, ehhh, iş güç okunmuyor
0
arbre
(5 saat)
akademik metinler harici şu fictionları okuyorum/yeni bitirdim: - Miranda July, All Fours - Isabella Hammad, the Parisian - Jenny Erpenbeck, Kairos - Donna Tartt, the Secret History
kitapları genelde paralel okurum, böyle bir huyum var.
+2
eileengray
(5 saat)
Ankara mon amour'a bir bakın. Şöyle bir şey olsa dediğiniz bir konu varsa yazın, belki ona göre de öneriler gelir.
+1
cosmicstring
(5 saat)
yoko ogawa - the memory police
0
sir gawain
(5 saat)
milchfrau in ottakring. son 3-4 senedir okudugum en güzel kitap. günlük seklinde yazilmis. 1925 viyanasinda basliyor.
+2
konusma ben konusuyorum daha bitirmedim
(5 saat)
Abigail e başladım. Magda szabo ile yeni tanıştım ve baya çok sevdim. Son zamanlarda beğenemediğim kitaplar okumuştum. Çok iyi geldi.
0
a perfect lie
(5 saat)
Kuzey Ormanları - Daniel Mason Güzel bir kitap, tavsiye ederim.
0
rock n roll
(4 saat)
Hasan Ali Toptaş-Ölü Zaman Gezginleri ve Jack London-Martin Eden. Baya iyiler, tavsiye ederim.
0
umutt
(4 saat)
Bob mortimer ikinci kitabı, the hotel avocado. Bob mortimer hayranı için kesinlikle, onun dışında önermem. Bir de marcus aurelius meditations okuyorum, onu tavsiye ederim.
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler
basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.