Her kurabiye yapışimda beni strese sokuyor.Tartım yok.Nette kaşik ölçülerine göre 7 yemek kaşığı tereyağ 100 Gr diyor. Mesela bir kaşık 14 gr diyor ama youtubeda bı kanalda bir kaşık olctuler 37 Gr çıktı.200 gr oda sıcaklığında bir tereyagini neye göre ayarlayabilirim.Mesela 200 gr lik su bardaklari
Her kurabiye yapışimda beni strese sokuyor.
Tartım yok.
Nette kaşik ölçülerine göre 7 yemek kaşığı tereyağ 100 Gr diyor. Mesela bir kaşık 14 gr diyor ama youtubeda bı kanalda bir kaşık olctuler 37 Gr çıktı.
200 gr oda sıcaklığında bir tereyagini neye göre ayarlayabilirim.
Mesela 200 gr lik su bardaklarina göre mi olceyim. Kaşık silme tepeleme değişir gibi.
0
tartı hayat kurtarır. bambum marka kullanıyorum yıllardır hiç bozulmadı ve ucuz.
bu şekilde asla doğrusunu bulamazsın herkesin kaşığı bardağı başka.
+2
bazı tereyağ paketlerinin üstünde çizgiler çekilmiş oluyor her 25 g için. göz alışkanlığı oldu artık o çizgiler olmasa bile o kadar ayırıp ekliyorum.
100 gramlık br tereyağının nasıl gözüktüğünü bilirseniz aşağı yukarı ne kadar olduğunu hesap edip ayarlayabilirsiniz.
www.amazon.com.trşöyle bir şeyim de var ama ben onu kedilerimin mamasını ayarlamak için almıştım. iş görür tabii sizin için de.
+2
art cat chocolate
(
01.01.26)
Benzer sorunlardan ben de muzdaribim ve aldığım hassas terazi mutfak kalitemi çok arttırdı. Hiç uğraşmayın, bir hassas terazi alın.
0