[]

buca civarı kiralık ev

Şu anda oturduğum evin kirasına zam geldiği ve bu paranın değmeyeceği bir ev olduğu için ev değiştirmeye karar verdik ev arkadaşımla.şöyle çok tepelerde olmayan mümkünse buca eğitim fakültesine ve duraklara yakın 450 tl civarı 2+1 ev falan duyan gören eden varsa lütfen bi ulaşsın.o kadar sıcak ki sokaka sokak dolaşmakta helak olduk :'(




 
Allah kolaylık versin.
Buca'da Üçkuyular Meydanı'ndan Kuruçeşme yönüne doğru ilerleyin, Kadın-Doğum hastanesi var. O civarda bulabilirsiniz.

  • apc  (23.07.10 14:38:16) 
teşekkürler,vermez pek ama (: bakmaya çalışacağım.


  • Elloweeth  (23.07.10 14:39:59) 
Yalnız Gediz tarafını sapmayın, pek tekin yerler değil.
;-)
Kuruçeşme tarafında eski arkadaşım oturuyordu, o tarafta kiralar daha iyi.
  • apc  (23.07.10 14:43:22) 
yıldız mahallesinde bi evim var.evin tam önünde otobüs ve dolmuş durakları mevcut ayriyeten eğitim fakültesine de yakın..
ilgilenirsen bana özelden ulaşabilirsin..

  • radicaldeyyus  (23.07.10 15:50:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.