(6)
Buna kırılır mıydınız?
Yaklaşık bir yıldır yakın olduğum bir arkadaşım var, hemcinsim. Oldukça uzun bir süredir de gün içinde fırsat bulduğumuz her an yazışırız. Günlük durumlar, haberler, dedikodular vs. aklınıza ne gelirse. Birkaç haftadır kendisi benim yazdıklarımı görüyor ve onlara cevap vermeyip bambaşka bir konuda y
Yaklaşık bir yıldır yakın olduğum bir arkadaşım var, hemcinsim. Oldukça uzun bir süredir de gün içinde fırsat bulduğumuz her an yazışırız. Günlük durumlar, haberler, dedikodular vs. aklınıza ne gelirse. Birkaç haftadır kendisi benim yazdıklarımı görüyor ve onlara cevap vermeyip bambaşka bir konuda yazıyor. Benim yazdığıma veya sorduğuma hiç cevap yok, hiç tepki yok. Yazdığım 10 mesajın 6-7'sinde böyle oluyor. Haliyle beni kullanıyor gibi hissetmeye başladım. Siz olsanız kırılır mıydınız yoksa ben mi hassas düşünüyorum?
0
minik patates puresi (
10 saat)
Gayet normal bir tepki gibi geldi. Aşırı hassasiyet görmedim
0
ben de onun yazdiklarini sallamam baska konu acarim..
:D
0
Açıkca sor bir problem olup olmadığını
+1
Sen de onu sallama bi süre, hatta uzun bir süre.
Bazı insanlar dünya onların etrafında dönüyor zannediyor.
0
Kırılmayın hemen. Sorun bakalım niyeymiş. Büyük ihtimalle bir sebebi vardır ve kendini toparlar. Saçmalarsa siz de onun yaptığını yaparsınız. Böylece yazışmalarınız azalarak biter.
0
Geri zekâlı insana tahammülüm yok, bir daha bir şey yazmazdım
0