[]

yol tarifi

www.i-gunler.com

osmanbeyden esenler otogarına kadar gidişi bir açıklarmısınız?

osmanbeyden taksime metro sonra tekrar aksaraydan metroya bininceye kadar ara kısmı nasıl hallediyoruz? akbil felan yok. kaç aşama varsa jeton mu alıyoruz?

 
ara kismi aksaraydan gecen otobus veya sari dolmuslarla halledebilirsiniz. eger kaldirmadilarsa taksim-otogar (83e olmasi lazim) otobusu de var.

edit: 83O imis otobus hatti. ayrica mecidiyekoy-otogar hatti da varmis. oyle de gidilebilir.

www.iett.gov.tr

www.iett.gov.tr
  • alan shearer  (23.07.10 13:25:08 ~ 13:27:34) 
taksimden fünikülerle kabataşa, kabataştan tramvayla yusufpaşa'ya gideceksiniz. evet, her aşama için jeton almanız gerekir. bir de bi ara "beşi bir yerde" diye bi kart vardı, duruyosa onu da alıp kullanabilirsiniz.

sonuçta 4 kere jeton alacaksınız.
  • in case i dont see ya  (23.07.10 13:29:24 ~ 13:31:04) 
en hızlısı ve masrafsız olanı otobüs firmalarının servisleridir. taksimden bileti alıp servisle otogara zart diye gidebilirsin. ha yok ben bilet falan almayacağım dersen de aynı yolu kullanabilirsin. taksimdeki otobüs firmalarının önünden servisler kalkıyor. dur orda, zaten bu aralar epey kalabalık oluyor servisler. atla bitanesine olsun bitisin. kimsenin sana bilet soracağını sanmam. soran olursa da otogardan alacağım dersin. en hızlı ve masrafssızı budur.


  • sarap dumani  (23.07.10 16:03:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.