Giriş
(3)

Filtre kahve makinelerindeki aroma düğmesi

michael_knight
Filtre kahve çok basit bir teknik. Sıcak su geliyor, aşağıya akıyor gibi geliyor bana. Bazı makinelerde “aroma” düğmesi oluyor. Şimdi döndürerek aroma ayarlanan düğme olan bir makine de gördüm. Bunlar gerçekten lezzette bir fark yaratıyor mu?Kahve konusunda damağı gelişmiş en iyi yüzde 10-20 içindek
Filtre kahve çok basit bir teknik. Sıcak su geliyor, aşağıya akıyor gibi geliyor bana.

Bazı makinelerde “aroma” düğmesi oluyor. Şimdi döndürerek aroma ayarlanan düğme olan bir makine de gördüm.

Bunlar gerçekten lezzette bir fark yaratıyor mu?
Kahve konusunda damağı gelişmiş en iyi yüzde 10-20 içindeki insan bu farkı farkedebilir mi sizce yoksa pazarlama taktiği mi?

1000 liralık ve 5000 liralık filtre kahve makinesi arasında lezzet farkı anlaşılır bir şekilde var mı?(ek özellikler, sıcak tutma, zamanlama, led ekran gibi şeyleri sormuyorum)
0
michael_knight
(19 saat)
Düğmenin tek hikayesi süreci yavaşlatması. Yani suyu azar azar verip kahveyle daha uzun süre temas etmesini sağlıyor. Daha demli oluyor yani.

Bence tatta fark var. Hep kullanırdım kahve içtiğim zamanlar.
+2
yadigar
(18 saat)
Suyu daha yavaş veriyor +1

"1000 liralık ve 5000 liralık filtre kahve makinesi arasında lezzet farkı anlaşılır bir şekilde var mı?(ek özellikler, sıcak tutma, zamanlama, led ekran gibi şeyleri sormuyorum)"

Yok.
+2
anatomik
(15 saat)
fiyat farkı konusunda çok dandik makinalar yeterince ısıtamıyor, kötü bir kahve çıkabiliyor. diğer sorularınız yanıtlanmış zaten.
0
gurur
(11 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.