Giriş
(6)

Bu şartlarda hangi arabayı alırdınız?

hadi ya la
Bekarsınız, iş yerinizle evinizin arası yürüyerek 10 dakika. Park sorunu olan bir yerdesiniz, küçük bir motorunuz var ama bazen çevre ilçelere, arkadaşlarla mekanlara gitmek için küçük bir araç istiyorsunuz. Önemli olan sorunsuzluğuyla bilinen ve bozulduğunda usta/yedek parça/tamir konusunda sıkıntı
Bekarsınız, iş yerinizle evinizin arası yürüyerek 10 dakika. Park sorunu olan bir yerdesiniz, küçük bir motorunuz var ama bazen çevre ilçelere, arkadaşlarla mekanlara gitmek için küçük bir araç istiyorsunuz. Önemli olan sorunsuzluğuyla bilinen ve bozulduğunda usta/yedek parça/tamir konusunda sıkıntı yaşatmaması. Manuel araç olabilir. Bu kişi ayağını yerden kesecek ne alsın?
0
hadi ya la
(2 saat)
Bütçe ne? Otomatik benzinli Hyundai.
0
arbre
(2 saat)
bu sartlarda araba almazdim öncelikle.

ama almayi kafaya koyduysaniz mümkün olan en kücük opsiyonu alin. iki kapili bile yeter.
otomatik asla almazdim. görüyorum ki konfordan ziyade bazi ender durumlarda "ayagim yerden kesilsin" amaci güdüyosunuz. vites ve parca sorununu amacinin bu oldugu aracta yasarsan sat arabayi daha iyi.
0
konusma ben konusuyorum daha bitirmedim
(2 saat)
toyota yaris veya clio
0
jelly bear
(2 saat)
japon grubu. eski olacaksa da benzinli.
0
biravekahve
(2 saat)
Bu şartlarda araba almaz acil durumda taksiyle idare ederdim. Ama illa alınacaksa Toyota yaris diyorum ben de bütçeyi bilmeden
0
etna
(1 saat)
Clio.

İlçe kaç km? Yakınsa Citroen Ami.
0
kumandanim
(1 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.