(3)
Somon bozulmuş mudur?
The colors of my sea perfect color me
Merhaba 5 Aralıkta son kullanma tarihi 9 Aralık olan somon alıp dondurucuya koydum. 3 gün önce dondurucu kısmından çıkarıp buzdolabının normal kısmına taşıdım. Bugun pişirmek için fırına koydum soslayıp ama emin de degilim bozulmuş mudur diye. Paketi vakumlu jelatinliydi. Bugüne kadar açılmadı.Teşek
Merhaba
5 Aralıkta son kullanma tarihi 9 Aralık olan somon alıp dondurucuya koydum. 3 gün önce dondurucu kısmından çıkarıp buzdolabının normal kısmına taşıdım. Bugun pişirmek için fırına koydum soslayıp ama emin de degilim bozulmuş mudur diye. Paketi vakumlu jelatinliydi. Bugüne kadar açılmadı.
Teşekkürler
0
The colors of my sea perfect color me (
12 saat)
Bugün 18 Aralık yani 9 gün geçmiş skt üstünden. Üstüne bir de çözülmüş şekilde beklemiş. Ben olsam yemem büyük risk bozuk balık.
0
yenibirgüzelnick
(
12 saat)
Balık 3gün dayanmaz. Yallah çöpe.
0
Tuzlandıysa bile 1 gün duruyor. Ben tuzluyorum ertesi gün coss. 2. gün de belki bir şey olmaz hiç denemedim. 3. gün kokuyu alıyorsun zaten.
0
Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
(
12 saat)