Giriş
(2)

YouTube uyku modu zamanlayıcısı

yurtsuz john
Mobilde video izlerken bu özellik vardı. İki üç aydır göremiyorum. Premium kullanıyorum. Telefonum android.Sorun nerede ben anlamadım?
Mobilde video izlerken bu özellik vardı. İki üç aydır göremiyorum. Premium kullanıyorum. Telefonum android.

Sorun nerede ben anlamadım?
0
yurtsuz john
(10 saat)
Bahsettiğin özelliği bilmiyorum, android telefonları da bilmiyorum.
Ama aynıdır herhalde iphone’dakiyle.

Telefonun zamanlayıcısını kuruyorum, 15 dakika 20 saniye sonra alarm çalacakmış gibi. Alarm sesi seçilen yerde “Stop Playing” diye bir seçenek var. Böyleyece YouTube veya her ne çalıyorsa duruyor.
0
michael_knight
(6 saat)
iPhone'da Premium kullanıyorum ve uyku modu zamanlayıcısı faal. Belki güncelleme gelmiştir ya da en basit çözüm, uygulamayı silip yeniden yüklemek gerekiyordur.
0
10551037
(4 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.