Giriş
(7)

Eşiniz araç sigortası yaparken üzerinize ferdi kaza sigortası da yaptırsa ne düşünürsünüz? (Ölüm,sakatlık durumlarına karşı para veren sigorta)

psmstc
Eşine bu sigortadan yaptırıp uçurumdan atan bir adam vardı malum.Sizce araç sigortası yaptırırken bunu karısına haber vermeden karısının üzerine yaptıran bir erkeğin davranışı normal mİ?
Eşine bu sigortadan yaptırıp uçurumdan atan bir adam vardı malum.

Sizce araç sigortası yaptırırken bunu karısına haber vermeden karısının üzerine yaptıran bir erkeğin davranışı normal mİ?
-3
psmstc
(3 saat)
kaza geçirip sakat kalırsa diye olabilir mi? tedavi masrafları falan. hayat sigortası ile karıştırıyor olmayasın?
0
kisa
(3 saat)
sigortacı ikna etmiş satmış derim, anormal karşılamam. kocamın beni öldürebileceğine dair bi şüphem yok.
+2
elorelia
(3 saat)
genelde sigortacı 'abi 1000 lira farkla şunu da ekleyelim mi, hayat bu malum' diye kafa ütüleyince yav ekle deyip geçiyor insan.

bunun üzerine şüphe duymanız asıl ilginç olan.
+2
brkylmz
(2 saat)
çok şık, çok klas bir hareket. buradan alınganlık yapmak bana tuhaf geldi.
0
ground
(2 saat)
Hahaha, ferdi kaza sigortasina benzer baska bir sigortamiz oldugu icin ben yasam sigortasi yaptirttim. esimin böyle düsündügünü anlasam bosanirdim herhalde.
0
konusma ben konusuyorum daha bitirmedim
(2 saat)
normal. trafik kazalarında ölüm oranı çok fazla. hayat sigortası da yaptırmayalım o zaman bu mantıkla.
eşinin seni öldürmesinden şüpheleniyorsan boşan gitsin zaten.
+1
jelly bear
(2 saat)
sigortacılar satıyor onu kısmen zorla haber vermeden bile yapabiliyorlar toplam fiyatı sanki trafik sigortasının gibi söyleyip. Ama sizin durumunuzda sigrotalı olan sizsiniz diyorsunuz, emin misiniz bu konuda? Belki sizi muris olarak kayıt etmiştir, yani tümünü alacak tarafsınızdır.

eğer sizi sigortaladı ise cidden, kendisinin bir sigrotası varsa ve sizin böyle bir güvenceniz yoksa diye yaptırmış olabilir.

edit: eğer 5-10 milyondan az ise kapsamı o düşündüğünüz şey olamaz yani, mantıklı olmaz.
0
atom karincanin torunu
(1 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.