Giriş
(3)

5.5 yaş çocuk için pasaport, anne babalar

deartheodosia
pasaport yenileme yapacağız, 6 ay geçerliliği kalmıştı. 1. harç bedeli ödemek gerekiyor mu, 18 yaş altı öğrencilere gerekmiyor gibi bi şey gördüm ama anaokulunda bu bebe? defter ücreti her halükarda ödenecek.2. verilen pasaport süresi neye göre belirleniyor, bir önceki başvurumda yalnızca 2 yıllık p
pasaport yenileme yapacağız, 6 ay geçerliliği kalmıştı.
1. harç bedeli ödemek gerekiyor mu, 18 yaş altı öğrencilere gerekmiyor gibi bi şey gördüm ama anaokulunda bu bebe? defter ücreti her halükarda ödenecek.
2. verilen pasaport süresi neye göre belirleniyor, bir önceki başvurumda yalnızca 2 yıllık pasaport verilmişti 10 yıl yerine (yaş 2-3 bi şeydi). memur karşısında talep edebiliyor muyuz şu kadar yıl olsun gibi?

yakın zamanda pasaport alan varsa bilgi paylaşabilir mi? teşekkürler.
0
deartheodosia
(15 saat)
cocuklara 10 yillik verilmiyor. en cok 5 senelik.
0
konusma ben konusuyorum daha bitirmedim
(15 saat)
1. e-devletten öğrenci belgesi alabiliyorsanız harç ödemiyorsunuz
2. maksimum 5 yıl diye biliyorum ben de, başvuru sırasında seçiyorsunuz
0
mezzosprite
(11 saat)
Benim oğlum mebe bağlı özel bir anaokulunda. E devletten çıkardığımız öğrenci belgesi ile sadece defter bedelini yatırıp 5 yıllık pasaportunu çıkarttık. Nüfus müdürlüğü de sisteminden kontrol ediyor öğrenci olup olmadığını. Anaokulunun kapısında MEB e bağlı olduğunu belirten bir ibare varsa sorun olmaz ama gündüz kreşi falan gibi bir yerse, kreş aile sosyal hizmetler bakanlığına bağlıysa galiba olmuyor. 18 yaş altına 5 yıllık veriliyor sadece.
0
760 gr
(1 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.