[]

klima iç ünitesine fare girer mi?

bildiğiniz ev tipi klimanın iç ünitesinden tıkır tıkır sesler geliyor, sanki içinde fare yürüyormuş ya da bazen bir kuş kanat çırpıyormuş gibi haşur huşur (ne demekse!). klima çalışıp da iç aksamı soğurken çıkan normal seslerden bahsetmiyorum ama.

klimanın içine fare yada kuş yada akrep gbi bişey girmiş olma ihtimali var mıdır? varsa bunun evin içinde kalan taraftan çıkabilme ihtimali var mıdır?

bunu alan bunu da aldı: eğer ki dağ başı biyerde ikamet ediyorsanız, evler fare-yılan-akrep tehdidi sebebiyle sürekli ilaçlanıyorsa, klima en sevdiğiniz koltuğun tam tepesindeyse, içinden düşecek şey direk kucağınıza gelecekse ve zaten ileri boyutta börtü-böcek fobiniz varsa, akıl sağlığınızı nasıl korursunuz?

 
oyle bi şey olsada ölür yaşamaz fan dediğiniz pervanenin kanatlarından birine naylon filan dolanmış olabilir yada o pervanenin çarklarından biri hasar görmüş olabilr bi baktırın yada fan devri en düşükte iken içine doğru bakın merak etmeyin yemez sizi detaylı yardım da edebilirim..


  • K_U_Z_E_Y  (22.07.10 20:39:06) 
motor kısmından bahsetmiyorum. hani evin içinde, duvarda asılı olan uzun ince kısım var ya oraya.


  • halanne  (22.07.10 20:53:51) 
hayvanatin her turlu elektronik cihaza girme egilimi olsa da bir klima ic unitesine girmesi biraz zor. neticede orasi soguk bir yer ve sıcak kanli canlilar tarafindan tercih edilmeyeceklerdir. filterelerden gelen bir ses olabilir. servis cagirmak mantikli bir yontem. oncelikle on kapagin altindaki kaba toz filitresini kendinizde bir kontrol edebilirsiniz.


  • helenart  (22.07.10 23:05:16 ~ 29.03.18 19:25:36) 
girer, ama yaşamaz. tecrübeyle sabit.


  • snowman  (22.07.10 23:28:20) 
yav aklıma geldide gaz eksiği olduğu için iç ünite buzlanıyor olup o buzlara fan da deyiyor olaabilir mi acaba


  • K_U_Z_E_Y  (25.07.10 13:21:17) 
Sesin kaynagini bulabildiniz mi?? Neymis sebebi?


  • patchozz  (29.03.18 13:36:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.