[]

psp için kulaklık

efendim bana psp için kaliteli kulaklık tavsiye edebilirmisiniz?
*cızırtı mızırtı falan yapıomuş muahbbetleri var o ne?
*bide şu psp'ye video aktarma olayını anlatın gözünüzü sevem


 
- PSP'nin orijinal kulaklığı hariç, şeklini şemalini beğendiğin hemen hemen her kulaklıktan randıman alman mümkün -- Logitech'in sırf PSP için çıkardığı bir kulaklık seti var, o epey güzel; İstanbul'daysan, Yazıcıoğlu'nun alt katında biriki dükkan var, orada sorabilirsin ama MUTLAKA pazarlık yap, hatta "Oha be abi, Vatan'da daha x liraydı, sizde ucuzdur diye buraya geldim" tadında takıl, ufak da olsa biraz indirim yapabilirler üslubuna göre. (x = söylenen fiyat -5 lira -- şayet charisma check'te şansına güveniyorsan -10 da yapabilirsin değeri, sana bağlı) Ha, direkt Bostancı'daki Vatan Bilgisayar'a da uğrayabilirsin Internet'ten alışveriş yapmıyorsan, geçen sene orada vardı bahsettiğim kulaklık.

- PSP'ye video aktarmak dünyanın en kolay şeyi. PSP Video 9 ise epey zort bir program, onu kullanma derim. Google'da "dvdXsoft PSP Video Converter" diye arat (full versiyonunu ya satın alacaksın ya da warez'den bulacaksın -- maalesef burada direkt link veremiyorum), indir bunu. Evet, gayet tırt bir adı olmasına rağmen işe yarayan bir yazılım, bununla evvela .mp4 yapıyorsun video'yu; sonra PSP'yi USB ile bilgisayara bağla, dönüştürdüğün video dosyasını VIDEO klasörüne kopyala -- şayet söylediğim programla dönüştürdüysen hiçbir sorun olmadan çalıştırabiliyor olman lazım.
  • ike  (15.11.07 23:18:50) 
ike@ çok saol harbiden program tam benim gibi salaklar için acayip kolaymış:) psp ye dosya atarken winzip yapabiliyormuyuz pekı ??


  • imparatorolmayikolaymisandin  (16.11.07 12:16:08) 
Sorunu tam olarak anlamadım ama şöyle yanıtlayayım: PSP'de Winzip ile sıkıştırılmış dosyaları görüntüleyemez yahut çalıştıramazsın (birkaç istisnai durum dışında -- zaten video'yu zip'lemek diye bir olay yok yaşadığımız evrende), yani memory stick'te yer kazanmak için PC üzerindeki yığın verilerde kullanılan herhangi bir sıkıştırma metodu PSP için geçerli olamayabilir çoğu zaman -- video'ları sıkıştırmak istiyorsan, o kurmuş olduğun programın ayarlarını kurcalayıp dönüştürülecek dosyanın kalitesinden bir parça ödün vererek daha az yer kaplamasını sağlayabilirsin. Ancak şu noktada PSP ile ilgili acı bir gerçeği farkedeceksin: Süper kaliteli video'larda dahi -bana göre- yoksayılabilir oranda ortaya çıkan ghosting (bkz: ghosting/3), bu tarz yüksek sıkıştırma oranlarına sahip kalitesiz video'larda tavan yapıyor -- ortaya çıkan video'dan tatmin olup olmamak sana bağlı bu durumda.


  • ike  (16.11.07 17:10:08) 
Sennheiser'ın herhangi bir modelini önerebilirim:
www.elmasepeti.com

  • sirrikadem  (16.11.07 19:30:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.