bir süredir bilgisayar oyunu oynamaya başladım. eskiden sadece takılırdım artık bazı ilgilimi çeken oyunları bitirmek istiyorum. liste yaptım sırayla oynayım dedim. ama bölümleri geçemiyorum. :') gta vice city'i bitirdim. ama malibu kulübü satın alınca işe alınacak bir şoför var. adam işe başlamam i
bir süredir bilgisayar oyunu oynamaya başladım. eskiden sadece takılırdım artık bazı ilgilimi çeken oyunları bitirmek istiyorum. liste yaptım sırayla oynayım dedim. ama bölümleri geçemiyorum. :') gta vice city'i bitirdim. ama malibu kulübü satın alınca işe alınacak bir şoför var. adam işe başlamam için beni yarışta geçmen gerek diyor. 2 dakikalık bir görev ama 4 saat uğraştım. assassin's creed oynamaya başladım. howlongtobeat'te kaç saatte bittiğine bakıyorum 15 saat falanmış. ben 17 saat oynadım ve daha yarısındayım. ben mi malım yoksa siz de zorlanıyor musunuz?
bir de assassin' creed'in ilk oyunu kaç saatte biter normalde? howlondtobeat'te 15 saat falan diyor youtube gameplay videolarına bakıyorum 7 8 saat.
0
ben hikayeli oyun oynamam ama şöyle bir gerçek var, gameplay süreleri ana görev ve yan görev diye ayrılabiliyor, yan görevleri de yaparsan oynama süresi doğal olarak uzayacaktır.
0
beatbox yapan metalci
(
16.11.25)
yok benimki ana görev. 5 dakikalık görevi 1 saatte geçemedim. bir de haritada kayboldum yolumu bulamadım 2 saat dolaştım. :D
0
normal olan seninki. bu videoları çekenler -veya bitirme süresi şu kadar diye yazanlar- neyin nerde olduğunu bildikleri haliyle oynayarak ölçüyorlar o süreyi. oynadığın oyunlar zaten şirketler tarafından gamer'lar daha çok süre harcasın, hemen bitirip sıkılmasın diye bi ton dikkat dağıtıcı içerikle hazırlanıyor. dolaşmaktan/keşfetmekten keyif alıyorsan harcadığın süreye hiç takma.
0
beatbox yapan metalci
(
16.11.25)
onlar prof oyuncular el alışkanlıkları var kıyas yapmamak lazım ama bence bu kadar eski oyunlardan başlamamak lazım eğer bilgisayar elverişliyse gta v den başlayabilirsin. rdr 2, god of war serisi vs de hoşuna gider.
+1
Görevli oyunları seviyorum ve çoğu zaman "Kolay" seviyede oynuyorum. Assassin's Creed falan belli bir skill seviyesine gelene kadar biraz kasıyor ama sonra kolaylaşıyor. Ama son çıkan Assasin's Creed oyunlarıyla ilgili sorun belli bir aşamadan sonra olayın sürekli aynı şeyi tekrar etmesi...
Alan Wake'i de tavsiye ederim bu arada, bir iki yerde biraz kafa karıştırıyor ama çok eğlenceliydi her ikisi de. Keza Control de baya iyiydi.
0