Giriş
(7)

psikoloğunuzla yaşadığınız en garip konuşma

matilda
gittiğiniz psikologla yaptığınız en ilginç konuşma ne? ama şeyden bahsediyorum size öyle bir şey söylemiş olsun ki bu yüzden bu psikoloğu bıraktım ya da bırakmayı düşündüm diyin. benim gittiğim bir psikolog zaten kısıtlı olan zamanımızda bana başka bir danışanının dedikodusunu yapmıştı. bir de üstün
gittiğiniz psikologla yaptığınız en ilginç konuşma ne? ama şeyden bahsediyorum size öyle bir şey söylemiş olsun ki bu yüzden bu psikoloğu bıraktım ya da bırakmayı düşündüm diyin.

benim gittiğim bir psikolog zaten kısıtlı olan zamanımızda bana başka bir danışanının dedikodusunu yapmıştı. bir de üstüne annemlere gittiğimde annemle uyuduğum için "patlatacağın başka bir bomba var mı?" demişti. ikinci seansa gitmedim çünkü sırf annemle uyuduğum için bu cümleyi kuran insan zaten beni yargılıyor anlamına geliyordu. böyle önemsiz bir konuda kurduğu cümleden sonra asıl sıkıntılarımı nasıl anlatacaktım? sonraki psikoloğuma bunu söylediğimde (daha önce psikoloğa gidip gitmediğimi, bıraktıysam niye bıraktığımı sormuştu) kadının gözleri şaşkınlıktan pörtlemişti ve çok iyi biri bir psikologdu kendisi, kendimi tanıyabilmem ve olaylara doğru bakabilmem adına üstümde çok emeği vardır.
+2
matilda
(13.11.25)
kadın karşımda iqos içmeye başladı seans sırasında. "ben de yakabilir miyim?" dedim, kadın "sadece ben içebilirim burada" dedi. bir daha gitmedim. sanırım üçüncü ya da dördüncü seansımızdı. aynı seansın yarısını annesinin evine gitmekte olan inşaat ustasına yol anlatmakla geçirdi. bir daha gitmedim.
+3
co2s2
(13.11.25)
şöyle biriyle karşılaşmıştımm: www.youtube.com
-1
Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
(13.11.25)
ayrı ayrı seanslarda aldatmayı önermişti bana ve bir kadın arkadaşıma. sonra bir yan gözle baktık arkadaşla ama bir şey yaşamadan uzaklaştık. adamla da görüşmeyi kestim :))

mantığı da şu; aldatınca elindekinin kıymetini bilirsin eğer kötü hissetmezsen de zaten başkasıyla olmalısın.
0
gabe h coud
(13.11.25)
On yıllar önce takıntı yaptigim biri için gitmiştim. Ama dedim ki unutmak da istemiyo gibiyim o duygu hoşuma gidiyor. Net hatırlamıyorum ama bu tarz bı ifade kullanmıştım. Kadın da kustahça kahkaha atarak e niye geldin o zaman ya da e benim yapabileceğim bir şey yok gibi bı cevap vermişti :d belki haklıydı ama daha profesyonel bir yaklaşımda bulunacağını dusunmustum. Beni yargılayacak bir vibe alıp bir iki seanstan sonra gitmeyi bıraktım.
0
egerbiryolcu
(13.11.25)
Sanki arkadaşmışız gibi davranmıştı rahatsız olup bir daha gitmedim.
0
mutekebbir
(13.11.25)
Benimkinin ekolu konuşmamayı emrediyor. O kadar konuşmuyor ki bırakmaya sebep olacak bir şey söyleyemiyor. En başlarda bu sebeple devam etmesem mi demiştim ben de ama alıştım. Zamanla o da birazcık daha konuşmaya başladı ama asla hata yapmıyor :)

Seans bitince hızla kalkıp ben odadan çıkar çıkmaz dank diye kapıyı kapatıyor ve ofisten ben kendim çıkıyorum. Bu garip geliyor. Ama bıraktıracak tavır cümle hiç bir şey yok.
0
a perfect lie
(13.11.25)
bir sonraki buluşmaya evine davet ettiğinde.

bana değil de kendisine iyi gelecekti. Gizlilik ihlali.
-3
baldan kaymak
(14.11.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.