Giriş
(3)

Bizde bu muhabbet yok di mi

lapaz
Su sicak su gelene kadar tap water i akitmak?His prior dishwasher videos rescued my parents' 30-ish year old dishwasher -- one they had previously been advised to avoid replacing as long as possible, as modern units don't have the same construction quality.Following his cleaning instructions and, su
Su sicak su gelene kadar tap water i akitmak?


His prior dishwasher videos rescued my parents' 30-ish year old dishwasher -- one they had previously been advised to avoid replacing as long as possible, as modern units don't have the same construction quality.
Following his cleaning instructions and, subsequently, his usage advice, did the trick.

Regarding the latter, notably adding the recommended prewash dose of detergent in addition to the main dose, and running the kitchen sink's hot tap until the water is fully hot before starting the dishwasher. Here in the US with our lower power capacity, resulting in dishwasher heating elements being restricted to lower power to avoid circuit breaker trips, when the dishwasher is correctly connected to the hot water line (typically, of the kitchen sink), doing this results in a hotter prewash and often also wash.

This all really does make a substantial difference.

Take the time to watch his dishwasher videos. If you struggle at all with the performance of yours, you won't regret doing so.
-1
lapaz
(08.11.25)
yok
0
king lizard
(08.11.25)
Yok. Bunu hep Amerika'da görüyorum/duyuyorum ben.
0
logisticsmanager
(08.11.25)
Bizde sıcak su girişli/çift musluk girişli bulaşık makinesine rastlamadım hiç. Çamaşır makinelerinde eskiden sıcak/soğuk musluklar olurdu. Uzun zamandır yeni binalarda ve yeni makinelerde hep tek musluk (soğuk) var. Bizde yapmanın bir anlamı yok.
0
yadigar
(09.11.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.