Giriş
(2)

Havalimanı civarı, ev alınacak yer

damba
Merhabalar, Bir arkadaşım yeni havalimanında çalışıyor (İstanbul Havalimanı) bu civarda oturmak için ev arıyor, Arnavutköy’de güvenilir bir site öneriniz var mı? Göktürk’e parası yetmiyor :) bütçe max 5.6 milyon
Merhabalar,

Bir arkadaşım yeni havalimanında çalışıyor (İstanbul Havalimanı) bu civarda oturmak için ev arıyor, Arnavutköy’de güvenilir bir site öneriniz var mı? Göktürk’e parası yetmiyor :) bütçe max 5.6 milyon
0
damba
(06.11.25)
Fiyat hakkında bilgim yok ama milkent sitesi var konumu çok güzel gözüküyor sessiz kalabalıktan uzak bir yer. Doğası da iyi. Otobüsten geçerken gördüğüm bı site diye aklıma geldi. Havalimanına da çok yakın.
0
egerbiryolcu
(07.11.25)
Hadımköy Vefa Konutları,Yeni İstanbul Evleri. Çevresi hep site,sokaklar ve yollar geniş genel kitle memur havalimanı personeli ama çok da beklentiyi büyütmemek lazım günün sonunda muhafazakar bölge. Küçük çaplı başakşehir denemesi diyelim.
0
biravekahve
(07.11.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.