Giriş
(1)

iphone MDM kilidi sikintisi

cooperr
elimde bir tane eski telefon var, iphone 12. cocuga verecektim, reset attim, tekrar kurarken sirket kilidi cikti. bahsi gecen sirket artik ortalarda yok, baska firmaya satildi ve kapandi. sorum su: MDM kilidi sikintisini cozdugunu iddia siteler var, bunlar dolandirici mi? cunku reddit'de telefonun s
elimde bir tane eski telefon var, iphone 12. cocuga verecektim, reset attim, tekrar kurarken sirket kilidi cikti. bahsi gecen sirket artik ortalarda yok, baska firmaya satildi ve kapandi.

sorum su: MDM kilidi sikintisini cozdugunu iddia siteler var, bunlar dolandirici mi?
cunku reddit'de telefonun sahibi olan sirket kilidi kaldirmadikca kurtulamazsin diyenler var.
ee sirket kapali zaten kimseye ulasamiyoruz. nasil olacak?
telefon cop ise geri donusume verecem.
tsk!
0
cooperr
(28.10.25)
geri dönüşüme verin
0
sanal hayvan
(29.10.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.