Giriş
(3)

kurs önerileri

semaforo de medianoche
bir süredir iş yerindeki durumlardan ötürü mecburen ot gibi çalışmaya başladım. eskiden sık görüştüğüm arkadaşlarla iyice kopmaya başladım bu süreçte. iş yerindeki insanlarla da oldukça farklı hayatlarımız var o yüzden sadece futbol ve iş yeri muhabbetleri yapıyoruz birlikteyken iş dışında sosyal bi
bir süredir iş yerindeki durumlardan ötürü mecburen ot gibi çalışmaya başladım. eskiden sık görüştüğüm arkadaşlarla iyice kopmaya başladım bu süreçte. iş yerindeki insanlarla da oldukça farklı hayatlarımız var o yüzden sadece futbol ve iş yeri muhabbetleri yapıyoruz birlikteyken iş dışında sosyal bi etkileşimimiz yok. özetle kabuğuma çekildim ve yalnızlaştım epey. bir kursa gitmek istiyorum hem sosyalleşmeye bahane olur hem de bir şeylerle ciddi olarak ilgilenme duygusunu da özledim. ne kursuna gideyim sizce? mesela sushi yapım kursuna baktım ilgimi çekiyor konu ama tek haftalık bir ders gördüm tek seferlik bir şey olmasını istemedim. briçe sarmıştım bir ara ona gitmeyi düşündüm de saat gün lokasyon olarak istediğim gibi bir şey bulamadım. lokasyon ankara bu arada.

sinemayla aram çok iyidir. 3 bin film izlemişim yaklaşık. oyunun her türlüsünü severim video olsun kutu olsun. kutu oyun kültürüm çok yok ama severim en azından temel oyunları oynamışımdır, video oyun kültürüm iyi ama. futbol izlerim. en temel hobilerim bunlar çok da özel bir hobim yok. ama yeniliklere açığım varsa öneriler şuna bak bi şöyle kurslar iyi olur falan diyen olursa bakarım.
0
semaforo de medianoche
(21.10.25)
aslında mutfakta sıfıra yakınım. gerekince yapıyorum youtubedan bakıp ama üniyi aile evinde okudum sonra iş hayatı falan maaş almaya başlayınca dışardan söyledim bol bol. o yüzden çok el becerisi mutfak alışkanlığı benim için sıkıntı olabilir gidip paramla rezil olmak da istemem ama siz gittiyseniz eğer mesajdan veya bu sorudan bilgilendirirsiniz belki bu bilgiler ışığında benim için uygun olur mu pasta kursu.
0
🌸semaforo de medianoche
(21.10.25)
ritim perküsyon atölyeleri var, genç yaşlı kadın erkek bir sürü insan bir araya gelip vurmalı çalgılar çalıyorlar. hatta bazı atölyeler özel gün ve haftalarda konser filan veriyor.

reklama girmezse örnek :
www.instagram.com
0
galahad reloaded
(22.10.25)
pasta degil ama mutfak ile ilgili bir seyler. oncelikle gunluk kurslarla baslayin, baktiniz sevdiniz uzun surelilere devam edersiniz ya da temel mutfak egitimi diye cok uzun surmeyen kurslar var. hem de disardan yemegi birakirsiniz :D
0
65 derece
(22.10.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.