Giriş
(3)

kahve ogutme makinesi

lemmiwinks
avrupada satilan, hem filtre icin hem turk kahvesi icin uygun kalinlikta kahve cekebilecek, burr tipinde olan bir makine onerebilir misiniz?cok dandik ve ucuz olmasin ama cok pahali da olmasin :) 5-8000 tl arasi olabilir mesela.
avrupada satilan, hem filtre icin hem turk kahvesi icin uygun kalinlikta kahve cekebilecek, burr tipinde olan bir makine onerebilir misiniz?

cok dandik ve ucuz olmasin ama cok pahali da olmasin :) 5-8000 tl arasi olabilir mesela.
0
lemmiwinks
(20.10.25)
şunlardan birini kullanıyorum ben. modelini hatırlamıyorum ama memnunum.

www.kingrinder.com
0
synesthesia
(20.10.25)
O paraya hem türk kahvesi kadar ince öğüten burr tipinde düzgün bişi bulman zor.
En yakın, klasikleşmiş baratza encore var 150 euro seviyelerinde ama onun türk kahvesi performansı üzer. Yeni çıkardılar esp modeli, iyi ince öğğtür ama o da 200 euro üstündeydi.

Elbet bi makine bulursun ama stabil öğütüm yapar mı emin değilim. Ben olsam Türk kahvesi seçeneğini eleyip encore alırdım, Türk kahvesi zaten koyu kavrum çekirdekten oluyor, taze çekip demlemekle online alıp demlemek arasında çok fark yok.

Edit: wilfa svart diye bir model gördüm, ona bir bak istersen.
0
Bruce
(20.10.25)
kahhve.com

şunda türk kahvesi öğütebiliyor yazıyor ama alıp denemedim. delonghi kg79 kullanıyorum filtre için.
0
inheritance
(21.10.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.