Giriş
(4)

Güncelde Nereden Schengen Başvurusu

cilekli pasta
Merhabalar,Güncelde shengen başvurusu için görece kolay randevu bulunabilen hızlı çıkan neresi var. Ortalama kaç hafta sürer? Şimdiye kadar hiç aracıya bulaşmadım pek çok ülkeden schengen aldım reddim hiç yok ama bu aralar uzun beklemek yerine bu firmalara para vermek mantıklı mı?Teşekkürler
Merhabalar,
Güncelde shengen başvurusu için görece kolay randevu bulunabilen hızlı çıkan neresi var. Ortalama kaç hafta sürer? Şimdiye kadar hiç aracıya bulaşmadım pek çok ülkeden schengen aldım reddim hiç yok ama bu aralar uzun beklemek yerine bu firmalara para vermek mantıklı mı?
Teşekkürler
+1
cilekli pasta
(20.10.25)
aciliyetiniz varsa aracı kurumdan başka çareniz yok, öteki türlü çok uzun beklersiniz.
ben bir kere aracı kuruma başvurdum ve ilk kez ret aldım hayatım boyunca. bir daha da bu işe bulaşmadım. retten 2 ay sonra kendim başvurdum ve hemen çıktı tabii bu dediğim 4-5 sene önceydi bu kadar bekleme süreleri olmuyordu.
0
elektr10
(20.10.25)
randevu bulma işine bakmak lazım ama ankara'dan italya'ya başvurunca 2 gün içinde çıktı vizemiz (6 ay önce), arkadaşım da aynı şekilde yeni başvurdu ona da 2 gün içinde çıktı.
0
bobinhoo
(20.10.25)
Malta 2-3 hafta içine randevu bulunabiliyordu en son ama ret oranı diğerlerine göre biraz yüksek. Başvuru sonrası 1 haftada yanıt geliyor.
0
Bruce
(20.10.25)
sadece ülkeye değil, Türkiye'deki değişik şehirlere de bakmanız lazım. örneğin istanbul'dan değil de izmir'den de başvuru yapabilirsiniz. çoğu ülke artık aracı kurum (vfsglobal gibi) kullanıyor ve randevular inanılmaz dolu. millet kafayı yiyor randevu bulmak için ama acenteler (seyahat acenteleri) çat diye randevu buluyor. bir şeyler dönüyor ama anlamak mümkün değil.
+1
co2s2
(20.10.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.