[]

Sinuzit hakkinda bilgisi olan

Yarin ciddi bi kuruma 1 haftadir devam edemedigim icin rapor verecegim. Yani bir haftadir hastaydim alin doktor raporu dicem. Raporda sinuzit oldugum yaziyor. Bu hastalik 1 hafta yatirir mi? nedir ne degildir? bilenler az yardim etse?




 
Sinüzitim var; ancak kafam ıslak kalmadığı sürece bir sorunum olmuyor, böyle olunca da ağrı kesici işimi çözüyor. Belki de bendeki hafif bir çeşittir bilemiyorum ama hiç yatırmadı beni


  • mentuhotep  (21.07.10 21:05:42) 
ciddi kurumdan kasıt devlet kurumuysa, istersen küçük parmak tırnağımı çatlattım de, rapor rapordur, hiç bir şey olmaz. ama özelse, bilemeyeceğim.

kronik sinüziti olan bir insan olarak diyeceğim şu ki, no way jose. sinüzitten bir hafta yatılmaz. taş çatlasın 3 gün.
  • alexander the one point five  (21.07.10 21:13:23) 
isin asli stajim baslio. Buyuk buyuk bi kurum. Turkiyenin sayili firmalarindan. Ismini wermeye korktum yarin rezil olmayalim:D yaw bu kulak burun bogazci nie sinuzit raporu verdi o zaman:S


  • PoscheN  (21.07.10 21:15:11) 
sinüzit yaygın bişi olduğu için olabilir


  • rebelli00n  (21.07.10 21:28:01) 
"ben yaptim oldu" mantigi bence kurtarir durumu. "oyle bi sinizut gecirdim ki komsunun bile t.ssaklari agrimis afedersin" dersen kim ne diyebilir ki? yalan soylemek cok ayip bu arada..


  • ozza  (21.07.10 21:54:21) 
yatırabilir
zaman zamna sinuzit başagrıları kan dolasımı bozuklukları ve stresle birleşince inanılmaz kötü yapar insanı.
hem raporun üzerindeki hastalıkla kimse ilgilenmez
tarihlerine bakarlar
  • bentalihsizim  (21.07.10 21:59:25) 
walla ben iki hafta ölürcesine yatmıştım. ancak aynı anda farenjit de geçirmişim. sonuç olarak sinüzit sinüsler açılana kadar ızdırabı devam eden bir hastalık. kiminde iki günde akar gider, kiminde ilaç tedavisi biter halen erimez. bence bi hafta gayet uygun bir iyileşme süresi. sorarlarsa başımı kaldıramıyorum, kafama tır parketmiş gibi dersin. ben hep öyle dedim, gerçi cidden öyleydi.


  • yedek ruh  (21.07.10 22:57:51) 
sonuc kabul edidi tesekkurler


  • PoscheN  (22.07.10 20:44:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.