Giriş
(1)

Kasım ayında Roma?

croswell
Nasıl olur sizce? 4-5 gün için ideal sanırım. Yıllar evvel gittim ancak hiçbir şey hatırlamıyorum. Farklı bir yer de bulamadım barcelona gönlümde yatıyor ancak uçaklar pahalı en uygun roma gibi duruyor. Hava 15 derece civarında gösteriyor
Nasıl olur sizce? 4-5 gün için ideal sanırım. Yıllar evvel gittim ancak hiçbir şey hatırlamıyorum.
Farklı bir yer de bulamadım barcelona gönlümde yatıyor ancak uçaklar pahalı en uygun roma gibi duruyor. Hava 15 derece civarında gösteriyor
0
croswell
(15.10.25)
Fırtına yoksa gidilir. Nubi gölü ydü galiba. Gitmeniz şart değil. Türkiye de daha güzel yerler var. Alışveriş için avm var. Fiyatlar avantajlı değil. Buraları eleyin bence.
Roma harika şehir. Gitmeyen eksik kalır.
0
luluki
(15.10.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.