Giriş
(5)

Bazı frekansların insan sağlığı üzerinde bir etkisi var mıdır?

slm ben yalnız komando yasin
Geçen youtube'da gezinirken bir kanal gördüm. şu frekansı dinlerseniz gözünüz daha net görmeye başlayacak, şu frekansı dinlerseniz testosteronunuz artacak gibi bazı frekanslar yüklemiş. Örnek olarak bir tane göstereyim : https://www.youtube.com/watch?v=6keXq5iIjRw&t=2565sDoğru mudur bu işler?
Geçen youtube'da gezinirken bir kanal gördüm. şu frekansı dinlerseniz gözünüz daha net görmeye başlayacak, şu frekansı dinlerseniz testosteronunuz artacak gibi bazı frekanslar yüklemiş.
Örnek olarak bir tane göstereyim : www.youtube.com

Doğru mudur bu işler?
0
slm ben yalnız komando yasin
(09.10.25)
Tabii ki degil.
0
ghilleinthemist
(09.10.25)
diş ağrım için dinlemiştim ağlaya ağlaya. maalesef :( dişçiden gayrısı yalan.
0
Bir sıcak el uzanır tutmasam olmaz
(09.10.25)
Keriz avı.
0
Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet
(09.10.25)
Bu ne bilimsizliktir
0
abuzer
(09.10.25)
Izlenmek için yapıyorlar aslı astarı yok
0
pembediken
(09.10.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.