Giriş
(4)

Tamer Karadağli - ben bi hata yaptım videosu

onursensoz
Basliktaki konusmanin gectigi videoyu bulamiyorum. Sanki aldatma olayi sonrasi basin toplantisi gibi biseydi. Kasinti hareketler vsVideoyu bulabilen olur mu:)
Basliktaki konusmanin gectigi videoyu bulamiyorum. Sanki aldatma olayi sonrasi basin toplantisi gibi biseydi. Kasinti hareketler vs
Videoyu bulabilen olur mu:)
0
onursensoz
(09.10.25)
youtu.be

bu mu :)
0
koela
(09.10.25)
Evet ama orijinali tabi:)
0
🌸onursensoz
(09.10.25)
merhaba. şu videoda bir kolaj var, video sanırım bir röportaj, bir de basın toplantısı içeriyor. şahan'ın dalgaya aldığı bu açıklamalar olmalı, zaten öncesinde de "zoka" isimli ilk programında da taklidini yapardı. bilkent ya da bilgi de bir tiyatro dramaturji öğretmenini kasıntı resmederdi (hangisi hangisi hatırlamıyorum, bunlar abi - kardeş bu okullarda okudular, şahan bilkent, kardeşi bilgi sinemaydı galiba). alttaki yoruma göre 21 yıl olmuş.

youtu.be
+1
libertine
(10.10.25)
O roportajdan anlar var bu videoda evet:) cok tesekkurler
0
🌸onursensoz
(11.10.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.