[]

askerlik meselesi

selam arkadaşlar, bazı olaylardan dolayı 335. dönem sevk işlemlerimi henüz gerçekleştiremedim, bazı sorularıma yardımcı olabilirseniz memnun olurum, merak ettiğim bağlı olduğum ilin askerlik şubesine şevk işlemleri için gittiğimde yanımda götürmem gereken bir evrak var mı? (diploma, belge vs...) yoksa bunları yedek subaylık sınavındayken mi teslim edeceğim? bütün bunları rahatça öğrenebileceğim bi link-entry felan verirseniz de makbul olur, teşekkürler.




 
götürmen gerek fotoğraflar nüfüs cüzdan fotokopileri ve diplomanın aslının fotokobileri. sayıları aklımda değil lakin tsk sitesinde yazıyor. bunları şubeye giderken götüreceksin. şimdi götürürsen aralıkta askersin.


  • hacı  (21.07.10 19:09:40) 
haci eyvallah da benim tecil temmuzda bitiyo askerlik ağustos'ta anlayacağın, son sevk işlemleri için olan süreci sormuştum.


  • hocam fazla egon var mi  (21.07.10 19:18:31) 
Dörder tane diploma ya da geçici mezuniyet belgesi fotokopisi (aslıyla birlikte), yine 4 tane nüfus cüzdanı fotokopisi (aslıyla birlikte)

Bunların dışında, üds, kpds, toefl gibi sınavlara girmiş ve yeterli puan almışsan sonuç belgeni de dört fotokopi yapıp aslıyla götür, yararı oluyor dedi şube başkanı bana, ben götürdüm bakalım.
  • portnoi  (21.07.10 19:41:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.