Giriş
(5)

Neden tüm kıyafet tasarımları basic ve tek renk

eja
Neden tüm markalarda aynı düm düz renkli kazaklar var, bugun istisnasız tüm avm markalarına baktım tüm kazaklar tek renk. zaten her şey crop bulabildiğim normal boyutlu herşey sade. tamam full taş olsun demiyorum veya desenlide birşey yok artık neden ya?biraz işlemesi olsun, az desenli olsun, komuni
Neden tüm markalarda aynı düm düz renkli kazaklar var, bugun istisnasız tüm avm markalarına baktım tüm kazaklar tek renk. zaten her şey crop bulabildiğim normal boyutlu herşey sade. tamam full taş olsun demiyorum veya desenlide birşey yok artık neden ya?
biraz işlemesi olsun, az desenli olsun, komunist rejim gibi neden bizi tek renk kıyafetlere mahrum bırakıyor tasarımcılar?

lcw,zara,defacto,koton falan baktım başka marka öneriniz varsa artık vakko kadar uçuk fiyatlarında olmazsa vallahi alıcam, yıldım.
0
eja
(06.10.25)
Bana da sanki tam tersiymiş gibi geliyor, çok güzel bi tişört biliyorum mesela sade baskısız gibi ama bi bakıyorum arkasında kocaman devasa bi ananas ya da Tazmanya Canavarı var, ben de bundan şikayetçiyim biraz.
0
Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet
(06.10.25)
ben tek renk hastasıyım bi tshirt beğeniyorum çok güzelmiş diye arkasını bi çeviriyorum never give up kalpler kuru kafalar falan var bayılacam
0
nahtoderfahrung
(06.10.25)
geçen gün bir erkek tişörtünü çok beğendim bir YouTube kanalında.. arattım, beymen'de çıktı, fiyatı 20 bin üstündeydi.

Ben düz renk takılıyorum. açıkçası kolay oluyor
0
hoot
(06.10.25)
Çare Bakırköy bit pazarı.

Ciddiyim bu arada, her tarzda kaliteli bir dünya şey oluyor. Bir İstanbullu olarak herkesin İstanbul'da yaşadığını sandığımdan Bakırköy dedim ama her ilde muadili vardır mutlaka. İkinci el giysi piyasası da gayet geçerli bence bu arada.
0
sekizdokuzon
(06.10.25)
Sanırım İpek Yol tarzı şeyler arıyosun :) İndirimlere bakabilirsin yakaladığında çok iyi fiyata alabiliyorsun.
0
truf
(06.10.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.