Giriş
(6)

abd vizesi

gurur
2012'de 10 yıllık almıştım.abd'ye 3 kez gittim döndüm, kısa sürelerler her biri 10 gün.şimdi yenilesen diyorum. vize biteli epey oldu 3 sene.her şey değişmiş.vize randevsu nasıl alınıyor, alınabiliyor mu?eşim ve çocuğum var benden kaynaklı yeşil pasaportları var. vize alımında sıkıntı olur mu?maddi
2012'de 10 yıllık almıştım.

abd'ye 3 kez gittim döndüm, kısa sürelerler her biri 10 gün.

şimdi yenilesen diyorum. vize biteli epey oldu 3 sene.

her şey değişmiş.

vize randevsu nasıl alınıyor, alınabiliyor mu?

eşim ve çocuğum var benden kaynaklı yeşil pasaportları var. vize alımında sıkıntı olur mu?

maddi olarak sıkıntımız yok, abd'de kalma gerekçemiz yok iltica gibi, arada bi özler gibi oluyorum gitsem mi oluyorum, kısa özetleyebilecek olan var mı süreci
0
gurur
(03.10.25)
1 sene beklersin. Acelen yoksa başvur bekle. Geçmişteki 3 ziyaret olumlu değeerlendirilir. Çok yüksek ihtimalle vize alırsın
0
michael harddd
(03.10.25)
Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama senin beklemen gerekmiyor.bizim süreler bitmişti,kurye,posta birşeyle pasaportları gönderdik yenisi basıldı geldi.
0
duptıs
(03.10.25)
mülakatsız vize alabilme yakın zamanda kaldırıldı
0
michael harddd
(03.10.25)
yakın zamana rahatlıkla randevu alınabiliyor. mülakatsız vize kalkmadı ama vizenin bitiminden 12 aya düşürüldü. yani sizin her türlü mülakata girmeniz gerekecek. dün istanbul ve ankara ekim ve kasım randevusu açtı baya. böyle ara ara açıyorlar. kontrol edip öne çekmek mümkün.
0
jelly bear
(03.10.25)
Sıfırdan vize alacaksın en az 1 sene bekleme olacak
0
basond
(03.10.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.