(2)
ankaramızı gezelim görelim
ctesi 12 pazar 18 saatleri arasında ankara'da çift olarak ne yapılır? araba var.nereleri gezelim görelim? (anıtkabir hariç)neyi nerede yiyelim içelim?bunu bir de ankara'da denemen lazım ya da bunu anca ankara'da bulursun mutlaka yap, et, dene dediğiniz ne var?
ctesi 12 pazar 18 saatleri arasında ankara'da çift olarak ne yapılır? araba var.
nereleri gezelim görelim? (anıtkabir hariç)
neyi nerede yiyelim içelim?
bunu bir de ankara'da denemen lazım ya da bunu anca ankara'da bulursun mutlaka yap, et, dene dediğiniz ne var?
0
Kesinlikle yemek konusunda Tarihi Mutfak Lokantası'nı denemelisiniz. Lahmacun ve kuzu şiş benim favorim olmuştu. Sandviç seviyorsanız harika italyan sandviçleri yapan Strada var oraya da bayılırsınız.
0
Düveroğlu'nda (ctesi kızılay, pazar anıttepe şubesi) döner, lahmacun ve şöbiyet yiyin, kıtır'da veya last penny'de bira için, kale'yi ve rahmi koç müzesini gezebilirsiniz.
aspava merakınız varsa da başçavuş sokaktaki özçelik aspava'ya gidin (diğerleri sonradan açılan taklitleri).
0