Giriş
(5)

Arkadaşımın çocuğunun aklına takılan şarkı (Çocuk ağlıyor lütfen)

baharat
Şarkı hakkındaki tek bilgimiz çocuğun"hinana minana barusteeeeEEE barusteeeEEE" diye şarkıyı söylemeye çalışması. Bilene pastel de nata.
Şarkı hakkındaki tek bilgimiz çocuğun
"hinana minana barusteeeeEEE barusteeeEEE" diye şarkıyı söylemeye çalışması.

Bilene pastel de nata.
0
baharat
(01.10.25)
Neden aklıma espresso macchiato geldi bilmiyorum ama o değil di mi?
0
kobuzchu kiz
(01.10.25)
Eğer şarkının melodisini biliyorsanız google'ın mobil uygulamasında mırıldanma özelliği var. Melodiyi mırıldanırsanız şarkıyı bulur.
0
himmet dayi
(01.10.25)
Bir ihtimal
open.spotify.com
bu olabilir.
0
lrdrylgh
(01.10.25)
balerino cappuccino
+1
emcekare olmadi einstein olsun bari
(01.10.25)
Balerino Cappuccino'ymuş. Valla tebrik ederim :)
0
🌸baharat
(02.10.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.