Giriş

fransa öğrenci vizesi hakkında soru

ted
vize başvurusu hakkında kafamı karıştıran bir şey var. campus france onayını aldım. şimdi france-visas üzerinden başvuru yapıp vfs global ile devam edeceğim diye biliyorum ancak şöyle bir problemim var. şu anda türkiye'de değilim ve kasım sonunda türkiye'ye geleceğim. fransa'daki programım da ocak a
vize başvurusu hakkında kafamı karıştıran bir şey var. campus france onayını aldım. şimdi france-visas üzerinden başvuru yapıp vfs global ile devam edeceğim diye biliyorum ancak şöyle bir problemim var. şu anda türkiye'de değilim ve kasım sonunda türkiye'ye geleceğim. fransa'daki programım da ocak ayında başlıyor bu sebeple mülakatı aralık başına denk getirmem lazım. vfs global randevu tarihleri ne kadar zamanda bir açılıyor benim ne zaman randevu aramaya başlamam lazım? daha herhangi bir konaklama ayarlamadığım için france-visas'ı hemen yapmak istemedim.
0
ted
(29.09.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.