Giriş
(8)

İkinci el.koltuk almak

basubadelmevt
İkinci el koltuk alicam. Beğendiğim satışıyla anlaştık, evden gidip alicam. Emsallere göre biraz ucuz.İçime kurt düştü. Koltukta cinayet işlenmiş filan olabilir mi? Başıma ne gelebilir bu koltuk alımında.? Profil güven veriyor, işinde gücünde, ev iyi konumda. Koltuğun markası iyi.
İkinci el koltuk alicam. Beğendiğim satışıyla anlaştık, evden gidip alicam. Emsallere göre biraz ucuz.

İçime kurt düştü. Koltukta cinayet işlenmiş filan olabilir mi? Başıma ne gelebilir bu koltuk alımında.? Profil güven veriyor, işinde gücünde, ev iyi konumda. Koltuğun markası iyi.
0
basubadelmevt
(27.09.25)
Daha önce bende ikinci el olarak koltuk takımı ve yemek masası aldım. Bazen insanlar ellerinden çabuk çıkartmak için olduğundan uyguna koyabiliyorlar. Semt vs. düzgünse hiç içine kurt düşmesin.
0
mermaidd
(27.09.25)
hiçbir şey olmaz.
0
Karim iceride uyuyor ben seni dusunuyorum
(27.09.25)
Yav yok ne kürd düşüyor içine. Ben de aldım bir tane ulan çok ucuz ha dedim. Çok da memnun kaldım. Sonra uyandım ben de bunun gibi büyük mobilyalardan kurtulmak istediğimde, çabucak gitmeli ki yenisini hemen yerine koyabileyim.
0
Shepard
(27.09.25)
cinayet mi ne alaka ya? en fazla sevişilmiştir üstünde.
0
gercekdunya
(27.09.25)
bişey olmaz ya ne olacak.

sadece koltuk yıkamacı çağırın 700-1500 tl arası gelirler herhalde eve
0
ananiyimioguz
(27.09.25)
dipnot, cok para verme, koltuk satisi cok zordur, 50 bin tl ye aldigin koltugu spotcular 1000 tl ye ya alir ya almazlar senden.
0
die fetten jahre sind vorbei
(27.09.25)
sigara kokusu sinmiştir en fazla, al geç.
0
zeleno
(27.09.25)
Yurtdışındaysan, bedbug(tahtakurusu) olayı bazı yerlerde yaygın ve ikinci el mobilya yatak bilmemne ile diğer eve taşınabiliyor. Türkiye'de pek duymadım.
0
nhk ni youkosu
(27.09.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.