Giriş
(3)

heyecanlanınca hemen titremek

Karim iceride uyuyor ben seni dusunuyorum
bu sıkıntıyı soğuk duşla vs yenebiliyoruz mu yoksa ekstrem spor falan mı yapmamıs lazım? ekstrem sporun bizi heyecanlandırabileceğini düşünmüyoruz oysa ki.
bu sıkıntıyı soğuk duşla vs yenebiliyoruz mu yoksa ekstrem spor falan mı yapmamıs lazım? ekstrem sporun bizi heyecanlandırabileceğini düşünmüyoruz oysa ki.
0
Karim iceride uyuyor ben seni dusunuyorum
(26.09.25)
Çok detay anlatmadılar ama bizim köyde bir kız kaçırma vakası sonrası genç damatın başından aşağı su dökmüşler, dereden taşınmış, demek ki var bir etkisi.
0
mbond
(26.09.25)
Bir kardiyoloğa ve bir de nöroloğa görünmen iyi olur.
Yoga'ya kenarından köşesinden değil de, sağlam başlarsan faydasını görürsün.
Dedelerini ve ninelerini gözden geçir. İleri yaşta tremor var mıydı, varsa nöroloğa bahsetmen iyi olur.
0
Mirket
(26.09.25)
cs'de hs yiyince gelen titremeden bahsediyorum yani. koca adamım, tir tir titrememe neden oluyor. titremekten bir sonraki ele yetişemiyorum.
0
🌸Karim iceride uyuyor ben seni dusunuyorum
(26.09.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.