Giriş
(6)

Cilt problemlerim hakkında

sekizdokuzon
1. Dudak üstündeki güneş lekesi için ne önerirsiniz? Geçen sene doktor bir merhem vermişti, işe yaramıştı ama merhemin adını hatırlamıyorum. Adını hatırlayabilecek olan vardır belki.2. Yüzdeki gözenekler için düzenli peeling, kil maskesi dışında ne uygulayabilirim? Ciddi anlamda rahatsız edici boyut
1. Dudak üstündeki güneş lekesi için ne önerirsiniz? Geçen sene doktor bir merhem vermişti, işe yaramıştı ama merhemin adını hatırlamıyorum. Adını hatırlayabilecek olan vardır belki.

2. Yüzdeki gözenekler için düzenli peeling, kil maskesi dışında ne uygulayabilirim? Ciddi anlamda rahatsız edici boyutta. Yaş 38.

Teşekkür ederim.
0
sekizdokuzon
(26.09.25)
recete yazdiysa enabizda ilaclarim bolumunde gorebilirsiniz.
0
lemmiwinks
(26.09.25)
bir hastanede cilt bakımı yaptırabilirsin. düzenli birkaç kere gidince işe yarayabilir.

sorunlu bir cilti toparlamaktansa, bakımı yapılmış sorunları giderilmiş bir cildi iyi ve temiz tutmak daha kolay demişti doktor arkadaşım...
0
art cat chocolate
(26.09.25)
SHE VEC Glyc-alright ürününü kullanıyorum. Gözeneklerden ve sivilce lekelerinden muzdaribim. Trendyol'da satılıyor ve benzer ürünlere göre gayet uygun fiyatlı. Günde 2 kez olmak üzere sabah ve akşam kullanıyorum ve dışarı çıkmadan önce mutlaka üstüne güneş kremimi de sürüyorum çünkü ürünün içinde belirli asitler var. Güneş kremi ile desteklenmezse daha çok lekeye sebep olabiliyor. Size de öneririm
0
mermaidd
(26.09.25)
Zeytinyağ deriyi besliyor yumusatiyor.
0
designer
(26.09.25)
Hydrafacial cilt bakımı yaptırmak gözeneklere çok iyi geliyor. Onun dışında düzenli peeling, kil maskesi haricinde salisilik asit içeren bir tonik kullanman lazım.

Tretin vermiş olabilir mi doktor? Aklıma sadece o geldi, onu kullanmıştım çünkü yıllar önce benzer bir şikayetle
0
kullanicadi
(26.09.25)
E-nabiz'da yazar+1
Kamu spotu: Göz ve dudak çevresinde tretinoin içerikli ürünler kullanmayınız.
0
gnosis
(27.09.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.