Giriş
(3)

Aranızda muhasebe işinde çalışan var mı ?

JackDanielSparroww
Merhaba eski muhasebeciye 30.000 borcu ödemediği için mahkemeye gitmiş. Sadece 1 aylık yeni muhasebeci tutulabilir mi ? Yoksa borçlu kapanış olduğu için eski borcu ödemeden işlem yapılamaz mı ? Bunla ilgili bir çözüm yolu bilen var mı ?
Merhaba eski muhasebeciye 30.000 borcu ödemediği için mahkemeye gitmiş.
Sadece 1 aylık yeni muhasebeci tutulabilir mi ? Yoksa borçlu kapanış olduğu için eski borcu ödemeden işlem yapılamaz mı ?
Bunla ilgili bir çözüm yolu bilen var mı ?
0
JackDanielSparroww
(26.09.25)
Kibritsuyu daha iyi bilir ama ben olsam defterleri vermezdim, vermemek hukuki olmayabilir ama parayı vermeme de hukuki değil
0
fistikthecat
(26.09.25)
borcu nasıl olsa ödeyeceksiniz. bir şekilde anlaşma-taksitlendirme yoluna giderek işinizi çözdürmeyi deneseniz ?

1 aylık geçici muhasebeci ne için gerekiyor, kanpanış işlemlerini mi yapacak.
0
orpheus
(26.09.25)
Hele bir başkasına verin dava açarım ona diye tehdit etti. Böyle bir olay var sanırım. Borçlu olunca başka muhasebeci işin içine giremiyor
0
🌸JackDanielSparroww
(26.09.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.