(2)
idata vize randevusu (almanya)
merhaba geçtiğimiz şubat ayında almanyaya schengen randevusu için başvurmuştum fakat aradan neredeyse 8 ay geçmesine rağmen hala bir randevu tarihi ataması yapılmadı. ben hep max 6 ayda verildiğini duymuştum, aynı süreçten geçenler var mı sizlere kaç ayda geldi, hızlandırmak için yapabileceğimiz bir
merhaba geçtiğimiz şubat ayında almanyaya schengen randevusu için başvurmuştum fakat aradan neredeyse 8 ay geçmesine rağmen hala bir randevu tarihi ataması yapılmadı. ben hep max 6 ayda verildiğini duymuştum, aynı süreçten geçenler var mı sizlere kaç ayda geldi, hızlandırmak için yapabileceğimiz bir şey var mıdır bilenler yönlendirebilir mi rica etsem?
0
Acil bir durum varsa (hastalik vs) konsoloslukla iletisime gecip hizlandirabilirsiniz.
Yoksa 6 ayda gelen de var 12 ayda gelen de var. Sure degisiyor yogunluga gore. Guncel durum icin eksisozlukte almanya vizesi basliginda son mesajlara bakin millet bana su kadar ayda sira geldi diye yaziyor. Bu arada sehre gore inceleyin her sehrin sirasi farkli.
0
bizim de 6 ay oldu - ki hızlandırmaları için geçerli bir sebebimiz de var. şimdiye dek iki farklı numaraya faks çektik, form yolladık, mail attık. sonuç alamadık. telefonları zaten asla açmıyorlar. vize işi bitmiş. insan yerine koymuyorlar artık türkleri.
not: istanbul almanya başkonsolosluğu
0