Giriş
(3)

Tunç Şatıroğlu'nun dediği Nasdaq yatırımını nasıl yapabilirim?

santimantal
Tunç Şatıroğlu bu ara Nasdaq öneriyor.Ben de almak istiyorum ama borsa hakkında bilgim çok az.Öncelikle, Tunç bey Nasdaq'tan hisse almak mı yoksa endeks almayı mı öneriyor?Yapı Kredi Banksı'nın mobil uygulamasını kullanıyorum.Yabancı Hisse Senetleri diye bir yer var Yatırımlar altında.Orayı aktive e
Tunç Şatıroğlu bu ara Nasdaq öneriyor.
Ben de almak istiyorum ama borsa hakkında bilgim çok az.
Öncelikle, Tunç bey Nasdaq'tan hisse almak mı yoksa endeks almayı mı öneriyor?

Yapı Kredi Banksı'nın mobil uygulamasını kullanıyorum.
Yabancı Hisse Senetleri diye bir yer var Yatırımlar altında.

Orayı aktive edersem bir düzenli olarak bir ücret ödeyecek miyim? (hiç hisse almasam bile)

Orada, Tunç hocanın tavsiye ettiğini alabilir miyim? Alırsam ne gibi masrafları var. Bilenler aydınlatırsa çok sevinirim.
0
santimantal
(26.09.25)
Yapıkredi uygulamasında masraf yüksek değil, makul. Alırken zaten nekadar komisyon istediği yazıyor. Hesabın ayrı bir ücreti yok. Hesap açıp o hesaba dolar göndermeniz lazım. Sonra piyasa açıkken işlem yapabilirsiniz.
0
awlmi
(26.09.25)
ben midas uygulamasını indiirp kayıt oldum
uygulamaya ne kadarlık alacaksam o kadar para gönderdim (ücretisz)
o para il uygulama içinden dolar aldım, alış satış makası bankaya göre daha azdı.
Sonra ARAMA KISMINDAN tunç hocanın dedi QQQM hissesini buldum hesabımdaki dolar ne kadarına yetiyorsa o kadar satın aldım.
satın alırken 1,5 dolar ve satarken de 1,5 dolar komisyon ödeniyor başka da bir ödeme yapmıyorsun.
yapı krediyi bilmiyorum hiç kullanmadım.
0
Sadece soruyorum
(26.09.25)
türkiye'deki arkadaşlarım genelde midas kullanıyor. bu aralar türkiye'de en makul komisyonlu ve çeşitli borsa o sanırım.

bahsettiğiniz kişiyi tanımıyorum ama QQQM önerdiyse bu bir etf'tir. hisselere göre daha risksiz, stabil ama getirisi daha düşük olur. kısa-orta vadede daha çok para kazanmak için hisselere yönelmek gerekiyor.
0
sir gawain
(26.09.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.