Giriş
(4)

1+1 ev yatırımı

adwokat
Merhabalar, gözüme kestirdiğim 1+1 daire var.2.1 milyon tlEşyasız kiraya verirsem 15’e gider.Eşya koyarsam 19-20 ye gidiyor.Aynı binada eşyalı 1+1 var, eşyalar yeni. Ütüsünden çatalına kadar. Ama fiyat 2.500.000Her türlü eşyalı kiralama yapmak istiyorum.Sizce 1+1’i ortalama kaliteli eşyalarla doldur
Merhabalar, gözüme kestirdiğim 1+1 daire var.
2.1 milyon tl
Eşyasız kiraya verirsem 15’e gider.
Eşya koyarsam 19-20 ye gidiyor.


Aynı binada eşyalı 1+1 var, eşyalar yeni. Ütüsünden çatalına kadar. Ama fiyat 2.500.000


Her türlü eşyalı kiralama yapmak istiyorum.
Sizce 1+1’i ortalama kaliteli eşyalarla doldursam kaça mal olur?
Ne ucuza kaçalım ne pahalı olsun.

Yani eşyalıyı mı almalı boşu mu ona karar vermeye çalışıyorum teşekkür ederim
0
adwokat
(21.09.25)
Avukat Bey, bir evleri görsen, katı, manzarası, cephesi derken bir tanesi daha fazla çekebilir seni. Eşya masrafı arka plana itilir bakarsın.
0
Mirket
(21.09.25)
15 bine kiraya giden evin değeri en kötü 2.5m olmalı altında işkillenirim. Evde bi şey olmasa bile muhtemelen yeni gelişen bi yerdir arz fazladır. Arzın yüksek olduğu yerde yatırım yapmam
0
Mcfly
(21.09.25)
ikinci elciler var. onlara evi gösteriyorsunuz kendileri ikea katalog evi gibi döşüyor. parayı da depozitoyu alınca alıyorlar.

ama şöyle bir durum var. evde kim kalacak? 1+1'de 2 öğrenci mi, yeni evli mi, tek kişi mi?

eşya için o kadar değişken ki bu durumlar.

aynı durumda eşyasız verdim. kafam da rahat.

eğer gerçekten aylık 5 bin getirecekse eşyalı daha makul gibi. onda da siz tutun, 1 değil 2 kira depozito, 2 kira peşinat dersiniz, o da eşyaları öder rahatlıkla. tutanlar da kimse onlara göre dediğim yerlerle anlaşıp eşyaları ayarlarsınız.
0
gurur
(21.09.25)
Benim kayseride eşyalı ev deneyimim var ergonomik ve ekonomik çözümlerle adamlar bir ev döşemişler ucuz ama konforlu hissediyorsunuz çok mantıklıydı.
Vestel’in 86 bine şöyle bir setini yapmışlar. Her bayide vardır pazarlık da yapılır çok benzerlerini kullandım tam fiyat performans.
www.senturkdtm.com
Gerisini de letgodan sade bir şekilde halledersiniz. Salona bir köşe, tv dolabı, masa ile tamamlanır. Yatak odasına iki baza ve bir gardolap atarsınız isteyen birleştirir. Tülü perdeyi trendyoldan zebra alırsınız mesela, halılar makinede yıkanabilir olur, 400 bin fark vermezdim ben olsam.
0
cilekli pasta
(21.09.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.