Giriş
(5)

Anne babaya bes

messina123
Aileme hiç haber vermeden ikisine de bes yaptırmak istiyorum. Büyük paralar değil aylık 3k kişi başı ödeme planı ile. Yaşları 56. İlk sorum onlara hiç haber vermeden onlar adına bes başlatabilir miyim? 10 yıl sonra sürpriz olur güzel olur.İkinci sorum bes’i gerçekten önerir misiniz? Eğer önermezseni
Aileme hiç haber vermeden ikisine de bes yaptırmak istiyorum. Büyük paralar değil aylık 3k kişi başı ödeme planı ile. Yaşları 56.

İlk sorum onlara hiç haber vermeden onlar adına bes başlatabilir miyim? 10 yıl sonra sürpriz olur güzel olur.
İkinci sorum bes’i gerçekten önerir misiniz? Eğer önermezseniz ne önerirsiniz?
Üçüncü sorum da 3000 lira başlangıç için nasıl bir para az mı iyi mi?
0
messina123
(21.09.25)
Şu abla nın konu hakkındaki bütün videolarını izlemeden bu işe başlama.

www.youtube.com

Özellikle de şuradaki mavileri, kırmızıları

docs.google.com
0
Mirket
(21.09.25)
Giril Aidatı ve yönetim gider ücreti istemeyen bir paketten başlayın. Gayette mantıklı güzel bir iş. Ben de şu an %70 altın %30 bist100 var. Altından büyük kazandım mesela. Bir de kemiksiz her ay 2200lira devlet katkısı geliyor.

Bes’e kötü diyen cahillere kanma, bilgisiz de kalma. İlk cümlemi tekrar oku
0
avatar is back
(21.09.25)
@avatar giriş aidatı istemeyen bes önerir misiniz? Allianz mesela aidat alıyor mu?
0
🌸messina123
(21.09.25)
@mirket teşekkürler
0
🌸messina123
(21.09.25)
messina123, maaş bankanızla bi görüşün onlar genelde aidatsız ve yönetim ücretsiz paket sunuyor ben öyle aldım. yanlış bilmiyorum hdi fibabank mı ne orada da vardı. garantide de var ama orada aylık 4-5k min katkı payı istiyor olabilirler ücretsiz olması için.
0
avatar is back
(28.09.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.