[]

Müzik kliplerindeki dansçı tipler

Zorunluluktan, neredeyse 1 haftadır dream turk izliyorum. Sarkilarin dandikligini ve lesligini gectim, aklima takılan soru su oldu: Neden butun kliplerde %99’u yabancılardan oluşan dansçı tayfa var? Dansci tayfa olmadan klip çekilmiyor mu artık nedir? Bir de bu danscilar genelde garip garip abarti hareketler yapıyor, yani ekstra yapmacık gozukuyor.

Bu durum tek benim gozume mi batiyor? Turkiyede, yabancı dansçı ve kareograf ya da adi her neyse onların olduğu ajanslar falan mi var? Yoksa bu ekipler yurtdışından dandik şarkıların kliplerinde oynamak icin mi getiriliyor gercekten?

Allah kimseyi dream turk ile sınamasın diyorum.

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.