[]

bu nasıl bir ilan?

www.kariyer.net

bu kadar çok işi tek bir kişiden mi bekliyorlar? ne kadar maaş alıyor bu kadar işi yapan kişi? ya da haftada kaç gün çalışıyor? resmen modern köle ilanı gibi geldi, epeydir uzağım iş arama konularından, özel sektör bu halde mi gerçekten?


 
Temenni listesi olarak görmek lazım bunları. Bir insanın ulaşabileceği çeşitlilik sınırlı. Bunlar birini beğense ilk 2-3 madde varsa diğerleriyle de az çok alakası varsa girer bu işe.


  • mbond  (13.09.25 22:47:45) 
@mbond +1+1+1+1


  • Shepard  (13.09.25 23:24:33) 
Bu şirketin servisinde taciz vakası görülmüştü. Bir adam her iş çıkışı başka kadını rahatsız ediyordu “ayakkabıma baktın” gerekçesi ile, kadınlar departman değiştirmek zorunda falan kalmıştı denk gelmemek için. X’te gündem oldu. Bu da böyle bir bilgi.


  • ruhen hastayim ben  (13.09.25 23:35:23) 
@ruhen hastayim ben e bu arbre işte, serviste her yer boşken gidip birilerinin yanına oturan ahahhahaha


  • Shepard  (14.09.25 01:18:23) 
forklift kullanıp tamir edebilen, bilgisayardan anlayan yönetici arıyorlar. 2 ya da 3 kişiye bölünebilecek ama tek kişinin de yapmaya vakıf olabileceği bir iş.


  • Karim iceride uyuyor ben seni dusunuyorum  (14.09.25 02:04:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.