[]

2. el Araç Piyasası Ne Olur?

Şu 1-2 aylık dönemde, 2. el araç piyasası ne olur sizce? Piyasa çok durgun diyorlar, fiyatlar artar mı yakında yoksa araç fiyatları biraz daha düşer mi?




 
Düşmez de aman aman artmaz da. O eski "araba alayım, 1 ay sonra büyük kâr ile satayım pandemi devri bitti. Enflasyon oranında, diğer metalarla orantılı bir artış beklerim.


  • prole  (09.09.25 22:01:41) 
otomobil masraf kapisi,gercekten ihtiyacın varsa al.


  • designer  (09.09.25 22:06:02) 
@designer arabam var zaten yıllardır, değiştiriyorum aralıklarla sadece


  • mor oje  (09.09.25 22:43:24) 
2. el, 1 yaşında, 8k km'de, hasarsız arabamı, 3 ay önce satmak istemiştim ve 1400ü zor görmüştü. bugün muadili 1550ye gidiyor.

düşmez artar bence.
  • scudman1  (09.09.25 23:19:06) 
arabaya göre değişir. son ötv diliminde üste çıkan bir modelse ikinci elde de değer artışı görülmesi olası. euro da artacak gibi. fiyatların düşmesini gerektirecek pek bir senaryo yok. sadece sıfır araçlarda bazen liste fiyatından iyi indirimler yapabiliyorlar bu sebeple alıcılar sıfıra yönelebildiğinden talepsizlik oluşabiliyor. her ay kademe kademe fiyat artıran bir sıfır araç piyasası var.


  • awlmi  (09.09.25 23:25:34) 
1-2-3 yaş araç fiyatları artmaya devam edecek maalesef


  • HellKeePer  (10.09.25 00:09:16) 
Alayım ben hızlıca, beklemeyeyim o zaman :))


  • mor oje  (10.09.25 08:35:12) 
piyasa temmuzda hareketlendi millet fiyatları gene uçurdu, uçurunca gene herkes gene geri çekildi. araç fiyatları düşmez eski yerine gelir (yani temmuz öncesine). düşüş beş on bin bilemedin 20 bin düşer pazarlıkla değişir.

ekonomide belirsizlik var, o sebepten herkes temkinli.
  • mikahakkinen  (10.09.25 10:36:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.