Giriş
(5)

Alperen Şengün cidden "adamı s**ler" mi dedi?

eisberg
X'de herkes o şekilde paylaşmış, ağız hareketleri de uyuyor ama annesine sarılırken, babasıyla kucaklaşacakken de öyle dememiştir diyorum içimden. siz izlediniz mi sizce de öyle mi diyor?
X'de herkes o şekilde paylaşmış, ağız hareketleri de uyuyor ama annesine sarılırken, babasıyla kucaklaşacakken de öyle dememiştir diyorum içimden. siz izlediniz mi sizce de öyle mi diyor?
0
eisberg
(05.09.25)
evet dedi. o anlık adrenalinle herkese her şeyi diyebilirsiniz. biz basit bir okul turnuvasında bile hocalara neler diyorduk kimse aldırmazdı. ben şaşırmadım olabilir böyle şeyler
0
cisimcik golgi
(05.09.25)
Diyor. Valla türkiyeyi pek sallamıyorlardı bazı takip ettiğim hesaplar. Hakemlerin bazı kararları, takım performansı, çekişme, alpinin kendi performansı, baby jokiclikten daddy şengünlük falan. Az bile demiş. Ortalığa o adrenalinle diyor zaten.
0
AlsterWasser
(05.09.25)
evet. zaten nba de bu tarz "koydum cocugu" hareketleri cok yapiliyor. alpi de boyle seyleri cok yapiyor. bizde hos gorunmeyebilir oyle magandavari bir uslupla soylenmemis.
0
buenosdias
(05.09.25)
ilk yarıda bir pozisyonda hakeme de bağırarak küfretti.maç sonunda da küfretti. son 5 dkda hakemler takdir hakkını sırbistandan yana kullandılar ona sinirlendi. ayrıca adrenalinle söylenmiş bir şey garip bir durum yok adam maçı sahipleniyor daha ne.
0
mikahakkinen
(05.09.25)
İster jordan ister ergin ataman ister alperen, motivasyonunu bir düşman ve gerginlik üzerinden yaratan sporcular bana dışarıdan mental olarak zayıf geliyor maalesef alperenin de gördüğü bu ve bunu örnek alıyor
0
grimavi
(05.09.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.