[]

ipod touch'ı olan birisine hangi telefonu önerirsiniz?

demek istediğim şudur ki param yok ama düzgün bir telefon istiyorum. medya özellikleri filan önemli değil müzik film ipodta da var. oyun da öyle. kamerası güzel olsun ve çok şart değil ama q klavye olursa süper olur. bu iki olsun diğer özellikler önemli değil. 2 kamera 3gye de gerek yok arkada bitane olsun güzel olsun.

not: bu kombinasyonu bulmak zor olabilir istemiyorum dediğim öncelikli değil ytani olursada yük olmaz.
not2:elimdeki sabit parayla almıyorum babama aldırıcam zorlarım ama 300-400 civarı alabilirm belki.

 
Hotspot modem olarak kullanılabilen bir cihaz hoş olabilir(Nokia'nın symbianları, ayfon vs. bir program vasıtasıyla yapılıyor bu, telefonun kendinden gelmiyor), Aytaçtan her an waylısla internet olayları güzel olur.


  • zonely  (20.07.10 22:53:27) 
süpermiş. hangi modellerde var bu ucuz?


  • cagdassalur  (20.07.10 23:02:59) 
(bkz: samsung wave)

mediamark'ta 900 papel ama. ipod'u da satarsın o vakitten sonra.
  • carnicero  (20.07.10 23:50:47) 
bence bi elektronik markete gidip tek tek bakip gor. ilandan anladigim 2 onceligin var; kamera ve klavye. kamera genel olarak nokia modellerde iyidir sanirim, bilemicem. piyasada qwerty klavyeli bircok cep telefonu var; samsung, nokia, sonyericsson vs. ergonomisi ve turkce karakterlerin klavyedeki yerlesimi onemli. mesela nokia e72'de "i" harfi icin baska tusla kombinasyon olusturmak gerekiyor ki bu da hizli yazmayi engelliyor -ki ben turkce karakter pek kullanmam, cok zor benim icin.

bu arada, bende de ipod touch var. daha evvel nokia e72 almistim ve ikisini kullaniyordum. gecen ay htc desire aldim ve cok memnunum, diger ikisini de satmayi dusunuyorum. (bkz: htc desire)
  • dengesiz pamuk  (21.07.10 01:33:09 ~ 01:38:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.