[]

Vize - son gün sorusu

30 ekimde bitecek olan bir schengen vizem var ispnayadan aldığım.
28 ekimde de lady gaga konseri varmış barselonada, ben 25 ekimde gitsem buraya, 30unda falan da çıkış yapsam sıkıntı olur mu?



 
Vize bitimine kadar kalma hakkınız var sorun olmaz normal şartlarda, vize süremi son güne kadar kullandığım oldu ama bitişe 3 gün kala gittiğim olmadı hiç onun için kesin konuşamıyorum, vize ya da yeşil pasaport sahibi olsanız da ülkeye alınmama ihtimali var her zaman vize süresinden bağımsız, süreyi bahane ederek ülkeye almama ihtimalleri olabilir ama düşük bir risk, olağan işleyiş değil yani.


  •   (26.08.25 13:30:04) 
Dönüş biletini ve konseri girişte gösterirsen neden sorun olsun ki, çok girişliyse bişe olacağını sanmıyorum.


  • cakmayazar  (26.08.25 13:35:58) 
30 ekim saat 23.59'a kadar vaktiniz var sorun olmaz. dönüş biletiniz ve konser biletiniz yanınızda olsun yeter.


  • elektr10  (26.08.25 14:48:24) 
sorun olmaz zaten 10 gunluk verilen vizeler var mesela, o zaman da son gununden uc bes gun once girmis oluyorsunuz teorik olarak. bir farki yok.


  • kassiopeia  (26.08.25 14:56:16) 
Vize bitimine daha dün bilet aldım. Dönüş bileti gösterirseniz sıkıntı olmaz.


  • ruhen hastayim ben  (26.08.25 17:26:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.