[]

YouTube üzerinden şarkı

Merhaba,

Hangi uygulama ile yutuptan şarkı indirmeliyim?


Güvenli bir uygulama varsa çok süper olacak.

 
merhaba.

kullandığınız platform bilgisayar ise veya android ise bence hiç program kullanmaya gerek yok. çünkü zaten doğrudan youtube bağlantısını kopyala-yapıştır yapmana izin veren bir sürü web sitesi var, ben o şekilde yapıyorum. kimi web siteleri şarkının kalitesini de seçmene izin veriyor.

çok dümdüz bir şekilde "youtube to mp3" yazıyorum, ilk hangi web sitesi çıkarsa yapıştırıyorum.

y2mate.nu

ssvid.net

iphone'da bu iş daha meşakkatli.
  • m e b  (26.08.25 10:45:59) 
iphone'da da kolay. bunun icin dosyalar uygulamasi var. ustteki sitelerden indirip dosyalar uygulamasindan istediginiz klasore atabilirsiniz. isterseniz playlist olarak klasorler olusturun.


  • buenosdias  (26.08.25 11:57:44) 
duyuruya kaynak yapacağım ama
@buenosdias: iphone kullanıyorum ama bahsettiğim şekilde indirme yaptıktan sonra hiçbir şekilde müzik uygulaması görmüyor. itunes ile aktarmayı şart koşuyor. istediğin klasör olsa bile müzik uygulamasında tüm müziklerim arasında göremedikten sonra bir anlamı yok pek. o sebeple ben de ilk cevabıma meşakkatli diye not düştüm :)

  • m e b  (26.08.25 13:00:19) 
@meb. haklisin. onlari calmak icin ek uygulama gerektiriyor. android de direkt playlistte mi aciyor?


  • buenosdias  (26.08.25 14:56:06) 
(bkz: newpipe) bu işi tek tuşla güzel yapıyor.


  • yadigar  (26.08.25 17:49:11) 
@buenosdias: evet. android telefonda mantık çok basit: indirdiğin ses/müzik parçası ise müzik çalarda, görsel ise galeride, doküman ise doküman uygulamasında doğrudan görebilirsin. uğraşman gereken tek şey belki de sadece indirdiğin dosyayı tanımlı klasöre (sounds/music, gallery/pictures, documents gibi) taşımak olabilir ki bunu iPhone’da yapsan bile yine ana listeye müdahale ettirmiyor.


  • m e b  (26.08.25 22:23:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.