[]

Kredi kartı aidatı

2 tane kredi kartım var.(toplam 5 tane) Biri 1600 tl, diğeri 3500 TL limitli. Birinden bireysel emeklilik aidatı çekiliyor otomatik(işbankası) , diğerinde turkcell Telefon faturası var otomatik ödemede. (vakıfbank) ikisinden de 600 er kiraya yakın aidat alınmış. Nasıl geri alabilirim? Teşekkürler.




 
a: alo müşteri hizmetleri mi
b: evet
a: aidat kesmişsiniz, iade istiyorum
b: ok, yalnız şu tarihe kadar kartı kullanmaya devam et
a: ok, bb
b: bb
  • yap desem yapmazsin he  (22.08.25 22:00:04) 
limitler çok az bu limite kredi kartı kullanmak anlamsız. birde her bankanın ücretsiz kartı olur. bu bankayı arayıp bana ücretsiz kart gönderin diyeceksiniz. ücretsiz kart geldikten sonra bu ücretli kartları kapatacaksınız.

kapatmak için aradığınızda iptal etmeyin ücret iade edelim diyecekler, ücret iadesi alıp fakat ücretsiz kullanmaya devam edecektiniz. bir süre sonra ücretli olanları iptal edecektiniz.
  • sivri sinek  (22.08.25 22:13:30) 
Yap desem+1
6 ay falan karti acik tutmani istiyolar. Onun disinda 1 dakikalik gorusme yapican gercekten. Hemen tamam diyorlar.

  • Kittie  (23.08.25 00:01:01) 
Yılların garanti müşterisiyim. Bu yıl ilk defa kesik attı. %75 iade dedi. Kurt ayazı unutmaz. 9ay kapatma sözü verdim kaldı 6ay.


  • hunharca ben  (23.08.25 16:26:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.