Tuslarda dokunmalardan kalan yaglar yapiyor. Hatta dur soyleyeyim, ekranin ortasindan altina kadar olan kisimda oluyor di mi? (orasi en cok tus kullandigimiz yer)
Ekranlara dokunma hassasiyeti olan bir insan olarak ben de rahatsiz oluyorum bu durumdan. ustelik 13 yil sonra ilk sonra ilk defa sifir bilgisayar sahibi oldum hic dayanamiyorum. Araya konan mikrofiber seylerden deneyecegim, bir de basima bir sey gelmeyecekse apple marka olan silme bezinden siparis ettim. deneyimlerimi sonra paylasirim isterseniz.
sakin! ekrani yag cozen alkol, micellar water vb bir seyle silmeyin. Apple sitesinde IPA kullanin der ama kullanmayin. bunlar ekranda bulunan parmak izine dayanikliligi saglayan coatingi yavas yavas tuketiyor. telefon vb icin de gecerli durum.
klavyeyi temizlerken o kadar hassas olmaniza gerek yok sanirim, ama bastiginiz tuslar sizi rahatsiz edecektir, o yuzden su appi kurmanizi ve klavyeyi kitlemenizi oneririm.
folivora.ai