yakın zamanda aldım.
genel manada memnunum ancak 300 civarı hız almanız sadece teorik olarak mümkün, pratik olarak değil.
zaman zaman bu hızlara sahip olsanız bile her zaman bu garanti edilmiyor, baz istasyonundaki yoğunluk bunda etkili.
başka bir kutu kullanamıyorsunuz benim bildiğim.
www.superonline.net zlt s92 adındaki modemi verdiler bana. belki modem için sinyal gücü arttırıcı aparatlar vardır, emin olamadım.
modemin gücü benim evin her tarafından çekmeye müsait. modemi dış duvara yakın bir yere koyunca daha verim alırsınız. ben öyle yaptım. yüksek bir yere koymak daha verimli oluyor. tavana yakın bir noktaya koydum.
ben 70-80 mbit alıyorum ortalama, bazen daha düşüyor ve zaman zaman sinyal tamamen gidiyor kapatıp açınca düzeliyor. fiber ya da stabil kablolu internet kalitesi yok ama çoğu zaman mağdur etmiyor ve sorunsuz kullanılabiliyor.
lte-extender ya da repeater adında cihazlar varmış. ancak türkiye'de ne kadar yaygın ne kadar erişilebilir bilmiyorum. stabil bir 80mbit hız alıyorsanız böyle bir şeye muhtemelen ihtiyacınız olmaz.